شمعهای لیوانی رویایی
زمان مورد نیاز :
30 دقیقه + زمان خنک کردن
نکته : شمع از کف لیوان قالب گیری می شود بنابراین شما نیاز به یک تکه فیتیله بلند دارید . اگر از فیتیله تکه ای باقی ماند آن را برای نمودارهای کوچک تر استفاده کنید .
1- داخل لیوان را از کف تا نیمه آن به وسیله برس با روغن چرب کنید . این کار باعث می شود تا زمانیکه شمع سرد میشود راحت بیرون بیاید . یک انتهای فیتیله را به نگدارنده وصل کنید .
2- انتهای نگهدارنده را کمی چسب بزنید و به وسیله یک میله بلند آن را در کف لیوان فشار دهید . انتهای دیگر فیتیله را روی ثابت کننده فیتیله وصل کنید و آن را از پایین بکشید تا صاف در مرکز لیوان روی لبه لیوان قرار بگیرد .
3- موم را با استیرین تا 80 درجه سانتیگراد /175 درجه فارنهایت گرم کنید موم را به ارتفاع حدود 3 سانتیمتر در کف لیوان بریزید . از پاشیده شدن موم به اطراف بدنه لیوان یا شمع جلوگیری کنید، به خاطر اینکه بعد از سرد شدن برداشتن آنها مشکل خواهد بود .
4- شمع را کنار بگذارید تا خنک شود و بطور کامل بگیرید و ناحیه اطراف فیتیله فرو ریخته شود . به وسیله میله اطراف فیتیله را سوراخ کنید و با موم داغ شده تا 80 درجه سانتیگراد / 175 درجه فارنهایت پر کنید . عمل دوباره پر کردن را تکرار کنید تا یک دایره منظم اطراف فیتیله فرم بگیرد .
5- شمع را کنار بگذارید تا بطور کامل سرد شود . بعد از سرد شدن استیرین باعث می شود از اطراف لیوان جدا شود شود . فیتیله را به آرامی بکشید و شمع را از داخل لیوان بیرون بکشید.
6- فیتیله را به طول 10 میلیمتر قیچی کنید . لیوان را با آب و صابون شسته تا چربی آن گرفته شود . اگر لازم است به وسیله الکل صنعتی مومهای اضافه را پاک کنید . سنگهای تزئینی و یا هر وسیله دیگر را داخل لیوان قرار دهید و حدود 5 سانتیمتر تا زیر لبه لیوان آب بریزید و شمع را داخل آن شناور قرار دهید .
30 دقیقه + زمان خنک کردن
نکته : شمع از کف لیوان قالب گیری می شود بنابراین شما نیاز به یک تکه فیتیله بلند دارید . اگر از فیتیله تکه ای باقی ماند آن را برای نمودارهای کوچک تر استفاده کنید .
1- داخل لیوان را از کف تا نیمه آن به وسیله برس با روغن چرب کنید . این کار باعث می شود تا زمانیکه شمع سرد میشود راحت بیرون بیاید . یک انتهای فیتیله را به نگدارنده وصل کنید .
2- انتهای نگهدارنده را کمی چسب بزنید و به وسیله یک میله بلند آن را در کف لیوان فشار دهید . انتهای دیگر فیتیله را روی ثابت کننده فیتیله وصل کنید و آن را از پایین بکشید تا صاف در مرکز لیوان روی لبه لیوان قرار بگیرد .
3- موم را با استیرین تا 80 درجه سانتیگراد /175 درجه فارنهایت گرم کنید موم را به ارتفاع حدود 3 سانتیمتر در کف لیوان بریزید . از پاشیده شدن موم به اطراف بدنه لیوان یا شمع جلوگیری کنید، به خاطر اینکه بعد از سرد شدن برداشتن آنها مشکل خواهد بود .
4- شمع را کنار بگذارید تا خنک شود و بطور کامل بگیرید و ناحیه اطراف فیتیله فرو ریخته شود . به وسیله میله اطراف فیتیله را سوراخ کنید و با موم داغ شده تا 80 درجه سانتیگراد / 175 درجه فارنهایت پر کنید . عمل دوباره پر کردن را تکرار کنید تا یک دایره منظم اطراف فیتیله فرم بگیرد .
5- شمع را کنار بگذارید تا بطور کامل سرد شود . بعد از سرد شدن استیرین باعث می شود از اطراف لیوان جدا شود شود . فیتیله را به آرامی بکشید و شمع را از داخل لیوان بیرون بکشید.
6- فیتیله را به طول 10 میلیمتر قیچی کنید . لیوان را با آب و صابون شسته تا چربی آن گرفته شود . اگر لازم است به وسیله الکل صنعتی مومهای اضافه را پاک کنید . سنگهای تزئینی و یا هر وسیله دیگر را داخل لیوان قرار دهید و حدود 5 سانتیمتر تا زیر لبه لیوان آب بریزید و شمع را داخل آن شناور قرار دهید .
+ نوشته شده در چهارشنبه سی و یکم فروردین ۱۳۹۰ ساعت 13:35 توسط محمد مهدی آرین نژاد
|